Obuka:  \”Upotreba digitalnih tehnologija u sektoru poljoprivede\”.

Projekt EU4Business poziva sve zainteresirane na sudjelovanje u edukaciji „Korištenje digitalnih tehnologija u poljoprivrednom sektoru“.

Cilj edukacije je upoznati polaznike s korištenjem novih tehnologija potrebnih za cjelokupni proces digitalne transformacije. Također, edukacija će obuhvatiti teme vezane uz strukturu zaposlenika u smislu tehničkih znanja i osnovnih potreba za digitalnim obrazovanjem.

Posebna pozornost bit će usmjerena na temu uloge i potreba malih i srednjih poduzeća u ukupnom procesu digitalne transformacije. Ovom prilikom polaznicima edukacije i potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava EU predstavit će se primjeri uspješnih praksi korištenja digitalnih tehnologija u poljoprivrednom sektoru.

Osim toga, trening je iznimna prilika da se predstavnici tvrtki, partnerskih organizacija i medija pobliže upoznaju s potporom projekata EU4Business i EU4BusinessRecovery za ulaganja u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, kao i s inovacije i uspjehe koje su podržane tvrtke dosad postigle uz potporu Europske unije na tržištu. U sklopu edukacije održat će se i prezentacija objavljenog Javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava za ulaganja u digitalnu transformaciju poduzeća iz sektora poljoprivrede u Bosni i Hercegovini.

Za potvrdu sudjelovanja potrebno je popuniti prijavnicu na web stranici www.eu4business.ba  najkasnije do srijede, 20. srpnja u 12 sati.

Scroll to Top